Home  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Wij beloven om respecteert uw privacy. Wij delen of op welke wijze verspreiden geen persoonlijke, zakelijke of contactinformatie.
Welke informatie verzamelen wij?
Wij verzamelen informatie van u wanneer u zich registreert op de site, een bestelling plaatst, meedoen aan een wedstrijd of sweepstakes, reageert op een enquête of communicatie, zoals e-mail, of deelnemen aan een andere site functie.
Bij het bestellen of registreren, kunnen wij u vragen om uw naam, e-mailadres, postadres, telefoonnummer, credit card informatie of andere informatie, zodat Wij diensten kunnen aanbieden aan u.
Privacy wetgeving verplicht ons om persoonlijke informatie over u verzamelen alleen van u als het redelijk en uitvoerbaar te doen.
Hoe kunnen Wij uw gegevens gebruiken?
Wij kunnen de informatie die wij van u gebruiken wanneer u zich registreert, producten kopen, meedoen aan een wedstrijd of promotie, reageert op een enquête of marketing communicatie, surfen op de website, of gebruik maken van bepaalde andere site bevat de volgende manieren: < br /> Om onze site te verbeteren en om ons in staat om het type van de inhoud en het productaanbod waarin u het meest geïnteresseerd te leveren.
Om ons in staat stellen betere service die u bij het beantwoorden van uw klantenservice verzoeken.
Om uw transacties snel te verwerken.
Om een ​​wedstrijd, promotie, enquête of andere site-functie te beheren.
Als u wilt onze e-mail nieuwsbrief ontvangen, kunnen Wij u periodiek e-mails te versturen. Als u niet langer wilt promotionele e-mail ontvangen van ons, verwijzen wij u naar de "Hoe kun je opt-out, verwijderen of wijzigen van gegevens die u aan ons hebt verstrekt? 'Hieronder. Als u toegang tot uw persoonlijke informatie, dan kunt u inloggen op uw account te registreren bij ons. Als u nodig hebt om uw gegevens bij te werken.
De persoonlijke gegevens die wij vragen is over het algemeen gebruikt om goederen of diensten aan u te leveren. Bijvoorbeeld voor een credit card transactie hebben wij uw kaartnummer. Waar mogelijk proberen Wij ervoor te zorgen dat onze openbaarmaking van informatie aan andere organisaties is op een manier die niet persoonlijk individuen wordt geïdentificeerd.
De toegang tot uw persoonlijke gegevens.
Wij zullen u toegang tot uw persoonlijke gegevens die wij (behalve in de beperkte omstandigheden die door privacy wetgeving).
Uw toestemming door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met onze privacy policy.