Home  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Terug beleid
We zullen de goederen voor kieskeurige kwaliteit te controleren voor verzending en bieden tracking nummer voor alle verzonden producten. Als deze beschadigd of verloren goederen, zullen we 100% opnieuw verzenden en terugbetaling.
opbrengst
In onze winkel, uw volledige tevredenheid is onze hoogste prioriteit voor de lange termijn business tussen ons, bieden wij de terugkeer en uitwisseling instructie. Voordat u wilt zaken te retourneren, neem dan contact met ons op via e-mail om het probleem dat u eerst hoeft te bespreken. De meeste van de tijd kunnen we het probleem door het geven van technische ondersteuning op te lossen en je hoeft niet om iets terug te sturen.
Vervanging
Binnen 14 dagen (vanaf de datum producten werden ontvangen), als u de producten die u kiest bent u niet beantwoorden in termen van kleur of maat te vinden, kan worden geretourneerd en vervangen onder de volgende omstandigheden. U moet de producten terug te sturen naar ons in de originele verpakking (je betaalt de verzendkosten). De producten moeten niet gebruikt (behalve try-out). Als we de producten precies teruggestuurd ontvangen, zullen we vervangen door nieuwe en verzenden ze naar u terug. De verzendkosten voor de vervangen producten die wij aan u moet ook in rekening worden gebracht van jullie. Voor het versturen van de items voor vervanging, dan kunt u de overdracht van de verzendkosten voor terug te draaien de vervangen items van ons eerste. Zodra de betaling voltooid, zullen we vervangen de items verzonden van u.
Restitutie
Wij zijn u graag terug te nemen of wisselen alle handelsgoederen, ontvangen met originele verpakking binnen 30 dagen na aankoop (vanaf de datum producten werden ontvangen, als je de producten met kwaliteitsproblemen (niet-menselijke factoren of niet-resistente uitwendige beschadigingen te vinden), het kan worden geretourneerd en vervangen. u moet de rug van de producten in de originele verpakking naar ons te sturen. Als we de producten precies teruggestuurd ontvangen, zullen we vervangen door nieuwe en verzenden ze terug naar je weer. we zullen de verzendkosten voor de te betalen vervangen producten die wij aan u te verzenden.